Ar avea nevoie doar de o majoritate simplă pentru a o depăși.


Ar avea nevoie doar de o majoritate simplă pentru a o depăși.

Hogsett a spus că este prea devreme pentru județul Marion, cel mai populat județ din stat, să-și anuleze mandatul de mască, citând mulți vizitatori din afara statului care vor veni în următoarele două săptămâni pentru baschetul March Madness și densitatea generală a orașului.

Restricțiile de capacitate de afaceri ale județului vor rămâne, de asemenea, în vigoare, a spus Hogsett. Începând cu 6 aprilie, Holcomb a spus că va elimina orice limite la nivel de stat, dar oficialii locali ar putea implementa cerințe mai stricte.

„În timp ce ne îndreptăm în direcția corectă… amenințarea unei creșteri nu este încă în urmă”, a spus Hogsett joi. „Vom continua să exercităm autoritatea locală acordată nouă de stat pentru a menține Indianapolis pe drumul cel bun”.

Comitatul Marion are preocupări diferite față de toate celelalte județe ale statului, a spus Hogsett, mulțumindu-i lui Holcomb de mai multe ori pentru că le-a acordat oficialilor locali latitudine.

În timp ce Holcomb a spus că mulți factori au jucat în decizia sa de a reduce restricțiile, directorul Departamentului de Sănătate Publică a județului Marion, Dr. Virginia A. Caine, a spus că trei parametri vor ajuta județul să decidă când să relaxeze măsurile de sănătate publică.

  • O rată de pozitivitate mai mică de 5%.
  • 35 sau mai puține cazuri noi pe zi.
  • O rată de vaccinare între 70 și 80% dintre locuitorii județului.

„Nu putem fi amânați într-un fals sentiment de securitate”, a spus Caine. "Putem vedea linia de sosire. Dar încă nu am trecut-o. Acum este timpul să săpăm adânc și să sprintăm până la sosire."

Menținerea status quo-ului: restricțiile de afaceri din Indianapolis COVID nu se vor uşura, în ciuda încheierii standardelor de stat

Alte județe, inclusiv cele din jurul lui Marion, pot opta să accepte invitația lui Holcomb de a-și înlătura restricțiile. Atât Holcomb, cât și cel mai înalt oficial al său din domeniul sănătății au spus că vor continua să poarte măști și măști de protecție pentru față vor fi încă necesare în toate clădirile statului, precum și în locurile de testare și vaccinare COVID-19.

Hogsett a spus că nu este îngrijorat de perspectiva de a pierde afaceri în favoarea județelor cu strategii mai permisive pentru COVID-19. Această strategie are o abordare pe termen lung, a spus el.

„Abordarea noastră atinge echilibrul corect atât pentru creșterea economică, cât și pentru viabilitate, păstrând în același timp siguranța publică primordială a tuturor locuitorilor județului Marion”, a spus el. „Acest tip de abordare prioritizează o revenire generală mai rapidă la normal”.

Creșteți-vă sănătatea inimii cu asistența avansată Welltone – faceți clic pe https://welltone-website.com/ acum.

La fel ca mulți alți oficiali de sănătate publică, Caine a spus că este îngrijorată de ceea ce se întâmplă cu tulpinile de coronavirus variante, dintre care unele sunt mai transmisibile și pot fi mai mortale. Indiana a observat 68 de cazuri de tulpină B.1.1.7, identificate pentru prima dată în Regatul Unit. Peste 7.500 dintre aceste cazuri au fost depistate la nivel național.

Aceasta nu va fi prima dată când oamenilor li se cere să poarte măști în Indianapolis, dar nu și în alte județe. Vara trecută, județul Marion și-a implementat pentru prima dată mandatul de mască cu câteva săptămâni înainte de stat.

„O mișcare proastă”: experții în sănătate spun că guvernatorul Eric Holcomb pune capăt mandatului de mască din Indiana prea devreme

La momentul în care mandatul măștii a intrat în vigoare, Caine a spus că numărul tot mai mare de cazuri în alte județe și state a contribuit la decizia de a face județul Marion al patrulea din stat care a făcut acest pas.

Acum, a spus Hogsett, el și Caine vor continua să monitorizeze datele și să le folosească ca ghid.

„Nu este intuiție”, a spus el. „Este pur și simplu să urmăresc numerele”.

Contactați reporterul IndyStar Shari Rudavsky la shari.rudavsky@indystar.com. Urmărește-o pe Facebook și pe Twitter : @srudavsky.

Guvernatorul Eric Holcomb a respins un proiect de lege care ar fi putut face mai dificilă pentru departamentele locale de sănătate să implementeze restricții de afaceri legate de COVID-19 și să solicite măști.

Până la această sesiune legislativă, Holcomb și-a folosit doar de două ori dreptul de veto. Acum, el a respins legislația de trei ori numai în această sesiune, doar cel mai recent semn de discordie între supermajoritatea legislativă republicană și Holcomb, un coleg republican.

Pe tot parcursul pandemiei, Holcomb a permis orașelor și județelor să adopte restricții mai stricte decât ale lui, o putere pe care Indianapolis a considerat-o în mod special necesară.

Proiectul de lege 5 al Senatului, totuși, ar fi cerut ca restricțiile din partea acelor departamente locale de sănătate să fie aprobate de organele lor legislative locale și, în cazul orașelor locale, de către primar.

În Indianapolis, asta înseamnă consiliul orașului-județ și primarul Joe Hogsett. Oponenții proiectului de lege s-au îngrijorat că adăugarea unui nivel suplimentar de birocrație ar provoca întârzieri inutile în perioade de urgență.

Holcomb a fost de acord, argumentând în scrisoarea sa privind dreptul de veto că legislația „ar restrânge în mod necesar flexibilitatea în lege și va submina și mai mult răspunsurile locale la viitoarele urgențe de sănătate publică”.

Mai mult: La patru luni de la începutul mandatului, Spartz anunță campania de realegere în districtul 5 al Congresului

„(Ofițerii locali de sănătate) și departamentele lor trebuie să ia frecvent decizii urgente și complexe pentru a proteja sănătatea publică acolo unde timpul este esențial și expertiza este esențială”, a spus Holcomb în scrisoarea, care a fost adresată președintelui Senatului Pro Tempore, Rodric Bray.

Proiectul de lege 5 al Senatului ar fi permis, de asemenea, oamenilor să facă apel la acțiunile departamentului local de sănătate în timpul unei urgențe la corpul legislativ local. De asemenea, un ofițer de sănătate ar avea nevoie de aprobarea unui organism legislativ pentru a merge în instanță pentru a executa un ordin dacă este necesar, un alt pas, îngrijorat de oponenți, că ar putea încetini procesul.

Proiectul de lege impunea, de asemenea, organelor legislative locale să aprobe numirea ofițerilor sanitari și le permitea să-i destituie din motive întemeiate.

Holcomb a criticat și aceste prevederi.

Oficialii locali din domeniul sănătății condamnaseră pe scară largă proiectul de lege pe măsură ce trecea prin procesul legislativ, dar discuția a devenit mult mai relevantă după ce Holcomb a încheiat mandatul de mască la nivel de stat și toate restricțiile de afaceri în aprilie, după luni de presiune din partea parlamentarilor conservatori.

Comunitățile locale au fost cele care au rămas să ia decizii cu privire la ce restricții ar trebui impuse pentru a limita răspândirea COVID-19. Unele comunități, inclusiv județul Marion, au optat pentru a-și continua mandatele de mască. Organizațiile de promovare a sănătății s-au îngrijorat că această legislație va împiedica capacitatea oficialilor locali de a lua rapid acele decizii informate, fără presiuni politice.

Cu toate acestea, parlamentarii care au susținut măsura au susținut că proiectul de lege era de fapt control pro-local.

„Acest limbaj nu este o reacție neclintită sau un răspuns combativ la orice acțiune de aplicare a legii”, a spus autorul proiectului de lege senatorul Chris Garten, R-Charlestown, când Senatul a aprobat legislația pe 21 aprilie, „Proiectul de lege 5 al Senatului pur și simplu creează un control structural și echilibru pe o poziție care are o autoritate de neegalat în temeiul acestor ordine de urgență.”

Deoarece parlamentarii doar au renunțat și nu au amânat oficial când și-au încheiat afacerea luna trecută pentru a redistribui circumscripția în toamnă, ei ar putea reveni oricând și ar putea trece peste veto-ul lui Holcomb. Ar avea nevoie doar de o majoritate simplă pentru a o depăși.

Versiunea finală a proiectului de lege 5 a Senatului a fost adoptată de Camera cu 65-29 de voturi și a trecută de Senat cu 37-12 voturi.

Vor trece parlamentarii dreptul de veto?

Întrebat de IndyStar, Bray, un republican de la Martinsville, nu a indicat dacă parlamentarii vor lua măsuri pentru a anula dreptul de veto.

„Eu și caucusul meu am simțit că SEA 5 a creat un alt control și echilibru productiv asupra guvernului nostru”, a spus Bray într-o declarație pentru IndyStar. „Abia am aflat de veto și voi discuta problema cu caucusul meu înainte de a decide cum să procedăm”.

Președintele Camerei, Todd Huston, R-Fishers, nu a răspuns imediat la cererea de comentarii.

Holcomb a refuzat deja două măsuri anul acesta: una care ar permite Adunării Generale să se convoace într-o sesiune specială și alta care ar fi crescut etichetarea combustibilului etanol la benzinării.

Fostul drept de veto a fost anulat înainte ca parlamentarii să părăsească Statehouse luna trecută. Săptămâna trecută, Holcomb a intentat un proces prin care i-a cerut unui judecător din județul Marion să oprească legea cu privire la sesiunea specială, acțiune pe care a preluat-o împotriva obiecției procurorului general Todd Rokita.

Holcomb crede că constituția statului permite guvernatorului doar să cheme parlamentarii în ședință. Totuși, parlamentarii cred că pot numi ceea ce au numit o sesiune specială.

A fost clar încă de la începutul acestei sesiuni că Holcomb și parlamentarii nu erau în totalitate pe aceeași pagină. La început, ei au votat pentru a anula un veto din sesiunea legislativă din 2020 care interzicea unităților locale ale guvernului să reglementeze majoritatea aspectelor relației proprietar-chiriaș.

Sună-l pe reporterul IndyStar Kaitlin Lange la 317-432-9270. Urmărește-o pe Twitter: @kaitlin_lange .

Indiana University Health a convocat un grup de experți naționali în diversitate și asistență medicală pentru a investiga un caz important care implică un presupus tratament rasist la spitalul Carmel din sistemul de sănătate.

Cei șase membri ai grupului, dintre care patru sunt de culoare, vor analiza circumstanțele în jurul îngrijirii primite de Dr. Susan Moore pentru coronavirus la IU Health North luna trecută. Moore a spus într-un videoclip difuzat pe scară largă că un medic i-a refuzat medicamentele, i-a ignorat durerea și a căutat să o externaze prematur pentru că era neagră.

Pe lângă analizarea circumstanțelor care implică cazul lui Moore, grupul va explora „protocoalele generale de îngrijire a pacienților, comunicarea și procedurile”, au declarat oficialii IU Health într-o declarație trimisă prin e-mail.

Un doctor de culoare moare de coronavirus: Într-un videoclip viral, dr. Susan Moore a presupus tratament rasist la spitalul Carmel

„Nivel de compasiune și respect”: CEO-ul IU Health solicită o revizuire externă după ce doctorul negru acuză un tratament rasist

CEO IU Health: Revizuirea cazului Dr. Susan Moore începe săptămâna aceasta. Iată cine o conduce.

Un fost membru al facultății de medicină a Universității din Indiana va copreședi grupul.

La câteva săptămâni după realizarea videoclipului, Moore, în vârstă de 52 de ani, ea însăși medic, a murit într-un spital din altă zonă.

Mulți au indicat cazul ei ca încă un exemplu de disparități în modul în care sistemul de sănătate tratează pacienții de culoare și alți pacienți non-albi. De asemenea, a pus în lumina reflectoarelor nemăgulitoare IU Health, cel mai mare sistem spitalicesc al statului.

IU Health a început o revizuire internă a ceea ce s-a întâmplat în urma incidentului. Panelul extern va primi concluziile acestei investigații, a spus IU Health.

Dr. Susan Moore: Ce știm despre afirmațiile doctorului negru de rasism la spitalul Carmel

Oficialii IU Health au spus că este de așteptat ca panelul să își finalizeze revizuirea în câteva săptămâni.

După ce și-au împărtășit descoperirile cu familia lui Moore, oficialii IU Health au spus că rezultatele vor fi împărtășite public „într-un mod care echilibrează transparența cu respectul pentru cererea familiei de confidențialitate”.

Co-președinții Dr. David Wilkes și Dr. Jeannette South-Paul sunt ambii lideri în îngrijirea clinică și competența culturală, potrivit declarației IU Health. South-Paul conduce departamentul de medicină de familie la Universitatea din Pittsburgh School of Medicine.

Fost la IU School of Medicine, Wilkes a fost finalist pentru funcția de decan al școlii de medicină în 2013. A părăsit universitatea doi ani mai târziu pentru a deveni decan al Școlii de Medicină a Universității din Virginia. Un specialist pulmonar, Wilkes a servit ca decan executiv asociat pentru afaceri de cercetare la Indiana University School of Medicine și vicepreședinte asistent pentru cercetare la Indiana University.

Contactați reporterul IndyStar Shari Rudavsky la shari.rudavsky@indystar.com. Urmărește-o pe Facebook și pe Twitter : @srudavsky.

Citiți în engleză

La săptămâna trecută într-un forum public virtual sponsorizat de zona metropolitană de Indianápolis de la Asociația Nacională pentru Progresul de la Personas de Color (Asociația Națională pentru Avansarea Oamenilor de culoare, NAACP) și la Indianapolis Recorder, liderii de Eskenazi Health, Community Health Network și Indiana University Health vorbesc despre ceea ce au și că vor aborda disparitățile de sănătate.

El for se llevó a cabo în contextul unui incident recent în el că una medicală neagră, la Dra. Susan Moore, a spus într-un videoclip, care a devenit viral, a primit un tratament discriminatoriu în IU Health North. Organizatorii evenimentului au făcut parte din forum, inițial planificat pentru noiembrie, avea ca obiectiv să se concentreze în responsabilitatea spitalelor din jurământul etic.