Headspace Plus за $12,99/месец със 7-дневен пробен период


Headspace Plus за $12,99/месец със 7-дневен пробен период

Разпространете позитивност, доброта и подкрепа. Използвайте своята платформа, за да се свържете с другите по смислен начин и да окажете положително въздействие.

Като следвате тези съвети, вие можете да поемете контрола върху изживяването си в социалните медии, да поддържате благосъстоянието си и да се наслаждавате на овластяващата страна на селфитата.

Селфитата и социалните медии могат да имат както положително, така и отрицателно въздействие върху нашето благосъстояние и увереност в тялото. Чрез разпознаване на потенциалните капани и прилагане на съзнателни практики, можем да впрегнем силата на селфитата за себеизразяване, себеприемане и значими връзки.

От съществено значение е да постигнем баланс, като култивираме здравословна връзка със селфитата и социалните медии, които дават приоритет на нашето психическо и емоционално благополучие. Не забравяйте, че имате силата да навигирате в света на селфитата и социалните медии според вашите условия, прегръщайки уникалната си красота и празнувайки автентичното си аз.

Приложенията за психично здраве и терапия са мобилни приложения, предназначени да помогнат на хората да подобрят емоционалното си състояние и да се справят с често срещани проблеми с психичното здраве.

Приложенията за психично здраве подпомагат хората с внимание, медитация, подобряване на съня и управление на стреса. Терапевтичните приложения — от друга страна — са специално проектирани да предоставят достъп до професионална терапия и консултантски услуги чрез цифрови платформи. Тези типове приложения предлагат различни форми на терапия, включително онлайн разговорна терапия и психиатрични грижи.

В тази статия ще прегледаме най-добрите приложения за психично здраве и терапия, за да ви предоставим цялата необходима информация, за да си съставите безпристрастно мнение.

Най-добрите приложения за психично здраве: кратък списък

 • Sensa — най-доброто приложение за психично здраве и терапия за облекчаване на стреса
 • Headspace — най-доброто приложение за умствена и терапевтична помощ за намаляване на тревожността
 • BetterHelp — най-доброто базирано на доказателства приложение за психично здраве за терапия
 • Calm – най-доброто приложение за релаксация за сън
 • Вашето приложение – най-доброто приложение за психично здраве за медитация
 • Talkspace – най-доброто приложение за лечение на депресия
 • MindDoc — най-доброто приложение за психично здраве за самоконтрол

Как да изберем най-доброто приложение за психично здраве?

Когато избирате най-добрите приложения за психично здраве, е важно да обърнете внимание на определени критерии. Ето списък с ключови фактори.

Критерии Описание
Достъпност Потребителски опит
Цена Цена на приложението (варираща от безплатни версии до $396,00/месец)
Обратна връзка от клиента Безпристрастни отзиви за продукти, оценки
Характеристики и функционалност Функции в приложението за психично здраве
Поверителност и сигурност на данните Политика, съответствие, поверителност

Лекота на използване. Приложението трябва да има удобен за потребителя интерфейс, подходяща поддръжка на клиенти и интуитивна навигация, за да осигури лесен достъп и положително потребителско изживяване.

Цена. Помислете за цената на приложението, независимо дали е еднократна покупка или услуга, базирана на абонамент. Също така, ако предлага съотношение качество-цена въз основа на своите характеристики и функционалности.

Обратна връзка от клиента. Прочетете отзиви и оценки от други потребители, за да прецените тяхното удовлетворение от приложението, неговата ефективност и дали отговаря на нуждите им за психично здраве.

Характеристики и функционалност. Оценете набора от функции, налични в приложението, като проследяване на настроението, ръководени медитации, CBT упражнения, водене на дневник и поставяне на цели. Уверете се, че те са в съответствие с вашите конкретни цели и предпочитания за психично здраве.

Поверителност и сигурност на данните. Оценете политиката за поверителност на приложението, мерките за криптиране на данни и дали то отговаря на съответните разпоредби за поверителност, за да защитите личната си информация и да осигурите поверителност.

Най-добрите приложения за психично здраве и терапия през 2023 г.: преглед

Прегледахме обстойно всички важни фактори, необходими за обширен преглед. Това включва характеристиките на продукта, функционалността, научните доказателства и цените.

Целта е да ви предоставим най-добрата опция за поддържане на вашите нужди за психично здраве, следователно всяко приложение от списъка се избира от конкретна категория въз основа на най-значимия случай на употреба. Въпреки че очевидно има много приложения за психично здраве и терапия на пазара, важно е да изберете това, което отговаря най-добре на вашите нужди.

Ето изчерпателен преглед на най-добрите и подходящи приложения за психично здраве и терапия.

1. Sensa — най-доброто приложение за психично здраве и терапия за облекчаване на стреса

Той предлага набор от функции, базирани на принципите на когнитивно-поведенческата терапия (CBT), които могат да осигурят облекчаване на стреса. Този тип терапия ви помага да идентифицирате ирационални модели на мислене и поведение и да ги замените с по-реалистични и полезни мисли, за да подобрите психическото си благополучие.

Изследванията показват, че използването на мобилното приложение Sensa е свързано с намаляване на симптомите на депресия, тревожност и стрес.

Sensa се предлага на устройства с iOS и Android. Предлага множество опции за месечен абонаментен план:

 • 1-месечен план: $29,99, таксуван месечно
 • 3-месечен план: $59,97, таксуван на всеки 3 месеца ($19,99 на месец)
 • 6-месечен план: $89,94, таксуван на всеки 6 месеца ($14,99 на месец

Срещу допълнително заплащане приложението предоставя допълнителни функции като колекция от внимателни рецепти и ръководени сесии за медитация.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Направете БЕЗПЛАТЕН тест и получете своя персонализиран план за психично здраве!

Професионалисти

 • Персонализирано съдържание
 • Първо изживяване за потребителя
 • Голямо разнообразие от дейности

минуси

 • Липса на видео или аудио уроци
 • Премиум абонамент за пълен достъп
 • Твърде много писмен материал за четене

2. Headspace — най-доброто приложение за умствена и терапевтична помощ за намаляване на тревожността

Headspace е широко разпознато приложение за психично здраве, което предлага ръководена медитация и упражнения за внимание за намаляване на тревожността. Той предоставя на потребителите инструменти за облекчаване на стреса, подобряване на фокуса и подобряване на цялостното благосъстояние.

Според научни доказателства, използването на Headspace намалява депресията в 75% от прегледаните проучвания, които я оценяват като резултат. Въз основа на потребителски отзиви, приложението е по-подходящо за хора, които са нови в практиката или се нуждаят от допълнителни насоки в своето пътуване.

Headspace е достъпен за iOS, Android и уеб браузъри.

Приложението предлага безплатно изтегляне с пробен достъп и ограничени функции. За да отключите пълен достъп, можете да надстроите до:

 • Headspace Plus за $12,99/месец със 7-дневен пробен период
 • Вземете 14 дни безплатно с $69,99 годишен абонамент

Предлагат се и студентски и семейни планове.

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: Вземете БЕЗПЛАТНА 14-дневна пробна версия днес!

Професионалисти

 • Голям избор от упражнения
 • Програми за специфични проблеми с психичното здраве
 • Ангажиращ и удобен за потребителя интерфейс

минуси

 • Премиум абонамент за разширени функции
 • Сравнително висока цена на абонамента
 • Липса на персонализация
 • Трудно анулиране на абонамент

3. BetterHelp — най-доброто базирано на доказателства приложение за психично здраве за терапия

BetterHelp е виден доставчик на онлайн терапия, предлагащ достъпни и удобни услуги за психично здраве. Платформата свързва потребителите с лицензирани терапевти, които могат да адресират широк спектър от проблеми с психичното здраве чрез уеб базирани терапевтични сесии.

Според проучване, потребителите на BetterHelp са изпитали значително намалена тежест на симптомите на депресия след ангажиране с платформата. Приложението също получи положителни отзиви за своето удобство и достъпност.

BetterHelp струва от $240,00 до $360,00 на месец. Цената може да бъде по-висока в зависимост от индивидуалните предпочитания, местоположение и наличност на терапия. Можете също да кандидатствате за финансова помощ.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Получете помощ от лицензиран терапевт ДНЕС!

Професионалисти

 • Група от лицензирани терапевти
 • Анонимност по време на терапията
 • Неограничени съобщения
 • Лесна смяна на терапевти

минуси

 • Няма психиатри на щат
 • Може да не е достъпно в определени региони
 • Само абонамент
 • Без лични сесии

4. Calm — най-доброто приложение за релаксация за сън

Calm е цялостно приложение за психично здраве, фокусирано върху намаляване на тревожността, подобряване на съня и насърчаване на релаксацията. Той има за цел да създаде спокойно и успокояващо изживяване за потребителите чрез предоставяне на истории за сън, дихателни упражнения, двигателни практики, уроци по внимателност и много други.

Доказателствата показват, че използването на Calm може да подобри съня – което също може да доведе до повишена производителност.

Calm се предлага на устройства с Android и iOS и получи положителни отзиви за качеството на съдържанието и успокояващото изживяване.

Приложението е безплатно за изтегляне. Изборът да се регистрирате за 7-дневен пробен период автоматично ще ви запише за Calm Premium, който струва $69,99/година или $14,99/месец. Можете да анулирате до 1 ден преди края на пробния период, за да избегнете таксуване. Calm предлага и доживотно членство за $399,99.

Професионалисти

 • Голям избор от техники за релаксация
 • Инструменти за по-добро качество на съня
 • Персонализируеми сесии въз основа на индивидуалните предпочитания

минуси

 • Премиум абонамент за пълен достъп
 • Допълнителни покупки в приложението
 • Част от съдържанието може да е дълго

5. Yours App — най-доброто приложение за психично здраве за медитация

Yours App е доставчик на приложения за психично здраве, който помага на потребителите да управляват психичното си здраве и да постигнат по-добро качество на живот. Той се фокусира върху медитацията в тандем с практиките на автономния сензорен меридиан (ASMR). Приложението предоставя удобен достъп до ресурси за психично здраве и симулира сензорно съдържание като шепот, отчетливи звуци, бавни движения и лично внимание.

Като се има предвид количеството функции за медитация и внимание, които предлага платформата, YoursApp се откроява с по-ниската си цена в сравнение с повечето други популярни приложения за психично здраве.

Вашето приложение е достъпно на устройства с iOS и Android. Приложението предлага 7-дневен безплатен пробен период с 2 опции за абонамент от $6,99/месец или $59,99/година.

Професионалисти

 • Разнообразен набор от функции
 • Удобен достъп до ресурси за психично здраве
 • Курсове, разработени от експерти по психично здраве
 • Персонализиране

минуси

 • Необходими са повече изследвания, за да се определи ефективността на приложението
 • Без експертно наблюдение и групова терапия

6. Talkspace — най-доброто приложение за лечение на депресия

Talkspace е приложение, свързващо потребители с лицензирани терапевти чрез онлайн терапевтични сесии. Той предоставя удобна и достъпна платформа за лица, търсещи професионална подкрепа за психично здраве. Talkspace се откроява като най-застрахованата терапевтична услуга в Съединените щати.

Проучванията показват, че онлайн терапията Talkspace е ефективно лечение на тревожност и депресия.

Contents